Seminář detektorové prospekce

26. dubna 2022 / od 17.30 hodin / Seminář detektorové prospekce v přednáškovém sále Muzea východních Čech v Hradci Králové

Seminář je primárně určen pro úplné začátečníky a také jako první koordinační schůzka v rámci chystaných prospekcí v trase dálnice D35 mezi Sadovou a Hořicemi. 

Akce je otevřena bez registrace. Informaci o konání semináře lze tedy šířit mezi další okruh případných zájemců o spolupráci. 

Po skončení semináře bude možné navštívit novou stálou expozici dějin města Hradce Králové Cesty města.

Bližší informace o plánovaných detektorových prospekcích zveřejníme zde na stránkách na přelomu dubna a května. Pro zájemce o účast, kterým stávající termín semináře nevyhovuje, budou připraveny i další termíny koordinačních schůzek, jakmile bude znám konkrétnější harmonogram akcí. 

 

Poznámka:
K prodloužení platnosti stávajících potvrzení o spolupráci využívejte, prosím, přednostně individuálních kontaktů s některým z archeologů v regionu. V rámci seminářů zpravidla není časový prostor věnovat každému z účastníků pozornost samostatně, což by mělo být podstatou fungující vzájemné spolupráce. Archeolog, který se Vám stane garantem, by měl mít základní průběžnou představu o Vaší činnosti, kterou hromadná akce neumožňuje. 

Kontakt: PhDr. Miroslav Novák, Ph.D. - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.