Neškareďte se a raději přijďte na Škaredou středu do muzea.
Herečka, průvodkyně a autorka televizního pořadu Herbář a mnoha kuchařek Kateřina Winterová a její kolegyně Kristina Šemberová, která zkoumá období první republiky i historii naší národní kuchyně, vám povyprávějí o tradičních velikonočních zvycích, pokrmech a dobrotách.
Zjistíte, co si dát na Zelený čtvrtek, proč se těšit z bouřky i deště, jak se dříve malovala vejce, jaké moučníky sdílíme s ostatními národy a proč jsou Velikonoce tak důležitými svátky.
Autorky přivezou také své kuchařky, které si můžete nechat podepsat . Také bude možné zakoupit novinku letošní sezony Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 plnou starých odrůd a lahodných receptů.
Kapacita kavárny je omezena, proto je nezbytná rezervace míst.
Momentálně je však standarndní kapacita vyčerpána, proto jsme připravili přístavky za snížené vstupné.
Rezervace
Standarní místa ZDE.
Přístavková místa ZDE.
Standardní stupné je 150 Kč.
Přístavková místa jsou za 100 Kč.