RYZCE V KUCHYNI - JUDr. ALEŠ VÍT

1. 10. 2015 - Je mnoho dobrých houbařů, aniž jsou znalými kulináři. Je mnoho dobrých kuchařů, aniž rozumí houbám. Není nad to, přiučit se z obojího. Vstup zdarma.

 

PŘEDNÁŠKA SE USKUTEČNÍ

1. října 2015 od 18.00 hodin v Muzeu východních Čech v Hradci Králové.
ryzce
Houby v kuchyni jsou u nás tradičně vítanou lahůdkou. Je mnoho dobrých houbařů, aniž jsou znalými kulináři. Je mnoho dobrých kuchařů, aniž rozumí houbám. Není nad to, přiučit se z obojího. Přednáší JUDr. Aleš Vít, jednatel České mykologické společnosti.
 
Před přednáškou je možné navštívit výstavu HOUBY ŽIVÉ, JEDLÉ I JEDOVATÉ.
b_480_0_16777215_00_images_files_houby-2015_houby-2015-loga.jpeg
Akce je podpořena z prostředků Královéhradeckého kraje.
Vstup zdarma.